mardi 12 mai 2009

rosastekt laks med agurksalat og mango:


250 g filet, de saumon
2 cuillère à soupe d'aneth haché
1/4 salade
100 g pois
4 cuillère vinaigre de vin blanc
1 cuillère à cafe
1/2 concombre
1 mangue
beurre et huile
sel et poivre
melanger sucre et vinaigre, mettre mangue avoir les nerfs en boule et ifare des coupures dans mangue à petit carreau. melanger salade, mangue, pois et aneth avec vinaigre.

Bland sukker og eddiken til det er oppløst. Sett mangoen på høykant og skjær den så langt inn mot steinen som mulig. Skjær mangokjøttet i små ruter uten å skjære gjennom skinnet og grav ut alt med en skje.
Bland salat, mango, erter og dill med eddiken. Fordel på tallerkener og legg agurken i stjernemønster.
Ha på salt og pepper og stek laksen rosa i smør og olje på middels varme. Bland rømme og gressløk og legg en spiseskje av blandingen på røykelaksskivene. Rull dem sammen. Legg den stekte laksen på salaten og anrett røykelaksen.
Pynt med litt dill og multer. http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1

Aucun commentaire: